Monday, June 13, 2011

Kesian Para Lelaki

Ada 3 benda yang dah jadi ikutan dan igauan wanita-wanita kat Malaysia ni,

#1 . Prince William's wedding

Alrigh, he is a prince rite? So gegurls out there, please don’t dream too much on having such a perfect wedding. Then kereta kuda tu lagi, memang tak dapat ah jep.

“Abang, wedding kite nanti nak kereta kuda camtu eh?”
“No problem sayang, kereta gajah pun boleh”

Then balik rumah je mula zikir carut-carutan.

*mundar mandir dalam bilik tido, sambil gigit jari kira duit dalam buku akaun tak sampai 5 angka.
“Mana la nak dapat wedding camtu, kereta kuda lagi..Hadoi~”

See? Tu ah pasal. Kesian kot kat guys yang ada niat murni nak kawin tapi bini pulak buat hal nak demand macam-macam. Tak kesian ke? Don’t worry guys, aku ade solution untuk hangpa;

Kat kampong aku ni banyak lembu2 yang berkeliaran, so ape kata korang sewa je lembu-lembu ni then buat macam kereta kuda ala-ala Prince William. #epic #fuckyeah!
"ngahaha..padan muka!"


#2. The most epic proposal


Dah tengok video ni? It was so schweet mushy-mushy lovey dowey aint it right?
ini dah kalah cerita Glee ni. Now every single gurl out there is gonna dream about a proposal more epic than this one.

N guys out there, pecah otak sebab nak fikir idea proposal yg lebih epic to satisfy the dream. Just bayangkan something camni;

*a man is down on his knee
“will you marry me?”
“ni je yang kau mampu buat?”

DE EFF?! Man on his knee is already something hard, and you are expecting more. Ni la yang terjadi, same macam dalam cerita Madam Bovary. Expectation kills everything

#3. Aaron Aziz in Nora Elena

"aku jadi alim pun salah?"


Yang ni just baca kat blog entry aku sebelum ni..speechless..

2 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

sokong ckp sham , hahaha ! yg video tuh best ^^

husna mukhtar said...

haha aku nak kahwin sesimple yg boleh je asalkan kahwin