Saturday, June 11, 2011

Seth Tan susahkan hidup para lelaki

Nora Elena should be banned!
"fookein liar!"

Aku geram gile bila tengok orang dok cakap benda-benda best pasal Seth Tan (Aaron Aziz) the main character of drama ni.
"biaq berdarah mata hangpa tengok mamat ni"

I know that there a man like him do still exist, but its rare, its like looking for a black pearl in kedai jual kicap. Hang faham tak? In the drama, kalau bini dia ade problem je he can just KACHING!

“heres my credit card, you beli la ape2 yang patut”
“thanks”

Woi! Mane aci camtu, disebabkan hang la gegurls kat Malaysia ni dok gila-gila termimpi lelaki yang handsome + kaya + baik dan yang sewaktu dengannya. Well most of the guys in Malaysia ni pulak, especially meleis adalah hamba abdi gahmen yang maybe akan stuck hidup kat dalam middle class forever kecuali #najibulghunnah.

So even after marriage, some of the gurls will end up being like this;

“kenapa la laki aku ni tak kaya~”
“apesal la husband aku ni tak sweet macam die”
“husband aku ni takde la hensem sangat”

Kesian woo. Life is not about finding the perfect one, but being perfect when you are two-gether. Ada paham ka?  

3 comments:

husna mukhtar said...

dia sweet tp azrin pun sweet jgk. lama aku tak komen2 kt sini

no copy paste/wni wanina said...

wahhhh , kan ? belakon , suma leh jadi :)

wabit.ent said...

ana mohon singgah. sudah lama tidak berkunjung di laman sesawang ini.. mohon share juge :)